Zarges AKCIÓ!

akár 30%-os kedvezménnyel,

KÉRJE EGYEDI árajánlatunkat!

Fontos Önnek a kiemelkedő minőség? Akkor válassza a Zarges termékeit, kedvező áron!

A Zsiráf Építőanyagoknál zajló Zarges promóció keretében most hatalmas kedvezménnyel juthat hozzá kiváló minőségű gurulóállványokhoz.

Zarges gurulóállványok

ZARGES gurulóállványok különböző kivitelben
Gurulóállványok vagy kerekes állványok az olyan állványok, amelyek a stabil kerekükön szabadon elmozgathatók. A ZARGES gurulóállványok futóművel vagy kitámasztókkal vannak felszerelve a maximális stabilitás garantálása érdekében. Az állvány összetevői kiváló minőségű alumíniumprofilból és csatlakozókból áll. A ZARGES gurulóállványok hatalmas előnye a kénnyű szerkezetük és a jól átgondolt felépítésük. A gurulóállványok könnyen és gyorsan egy vagy két ember által felépíthetők, és felépített állapotukban is könnyen átvihetők egy másik helyre.

A gurulóállványok rugalmasak, biztonságosak és több ember számára alkalmasak
A gurulóállványok különböző magasságokban és kivitelben elérhetőek, sokkal takarékosabbak és rugalmasabbak, mint a homlokzati állványok, és ennek ellenére nagyon biztonságosak a nagy magasságban végzett munkáknál, vagy ha több ember végzi a munkát az állványplatformon. A kompakt összetevőknek köszönhetően a gurulóállványok könnyen szállíthatók.

Biztonságos feljutás és biztosított munkaterületek a gurulóállványoknál
Korlátok, biztonságos fellépők, oldalfalak és robusztus állványmerevítők külön biztonsági elemek, amelyek a ZARGES gurulóállványoknak használatuk közben még nagyobb biztonságot garantálnak. A kerekes állványok, gurulóállványok és összecsukható állványok sokféle munkához alkalmasak házak falain, ipari csarnokokban vagy berendezéseken, ahol a biztonság és a rugalmasság nagy magasságban fontos szempontnak minősül.

Miért éppen Zarges termékek a Zsiráftól?

  • 30% kedvezmény a piaci árakhoz képest!
  • Kedvezményes mennyiségi egyedi szállítási díj kalkuláció
  • Ingyenes szakmai tanácsadás
  • Kimagasló minőség

Hogyan juthat hozzá hőn áhított árucikkjeinkhez 30% kedvezménnyel?

  • Töltse ki a lenti kapcsolati űrlapot és kollégáink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot
  • Ingyenes konzultáció esetén keresse kollégáinkat telefonon: +36706452012
Zsiráf logo

Árajánlat kérés