ÁLMENNYEZETI AKCIÓ!

akár 40%-os kedvezménnyel,

Kérje egyedi árajánlatunkat!

Fontos Önnek a kiemelkedő minőség? Szeretne a piaci árhoz képest akár 40%-al olcsóbban hozzájutni a kiváló minőségű álmennyezetekhez?

A Zsiráf Építőanyagoknál zajló Knauf Ceiling Solutions promóció keretében most hatalmas kedvezménnyel juthat hozzá a magas minőségű álmennyezetekhez.

Armstrong

Ásványi álmennyezetek

Az Armstrong neve már évtizedek óta szinonimája a minőségnek és megbízhatóságnak az építőiparban, különösen az álmennyezetek terén. Az Armstrong ásványi álmennyezetek olyan kiváló minőségű termékek, amelyek széles körben használhatók épületek belső térének díszítésére és funkcionális kialakítására.

Ásványi álmennyezetek számos előnnyel rendelkeznek. Elsőként is, kiválóan alkalmasak a hő- és hangszigetelésre, ezáltal hozzájárulnak az épületek kényelmesebbé és energiatakarékosabbá tételéhez. Az Armstrong ásványi álmennyezetekkel könnyedén elrejthetők és beépíthetők a különböző épülettechnikai rendszerek, mint például a világítás, légkondicionálás, és tűzvédelem.

Emellett az Armstrong álmennyezetek különböző stílusokban és kivitelekben elérhetők, lehetővé téve az építészeti tervezőknek, hogy kreatív módon alakítsák ki az épületek belső terét. A széles színválaszték és a különféle mintázatok lehetővé teszik, hogy az álmennyezetek stílusban és funkcióban is illeszkedjenek az adott projekt igényeihez.

Az Armstrong ásványi álmennyezetek tehát nemcsak esztétikailag vonzók, hanem funkcionálisan is rendkívül hasznosak. Kiváló minőségük és sokoldalúságuk miatt a világ számos részén használják őket, és hozzájárulnak az épületek kényelméhez és esztétikájához.

AMF THERMATEX

Akusztikus ásványi álmennyezetek és falburkolatok

A nemzetközileg évtizedek óta ismert termék, az AMF THERMATEX terméktulajdonságait tekintve a legmagasabb minőséget garantálja, illetve az állandóan magas szervizszolgáltatást és maximális rendszerbiztonságot. A nedves eljárásban (Wet-felt) előállított AMF THERMATEX álmennyezeti lapokat ásványgyapot, perlit, agyag és keményítő alkotják, így természetes nyersanyagok képezik alapját. A legmeghatározóbb tulajdonságok (akusztika, tűzvédelem, higiénia, design) mellett a figyelem a jövőben további fejlesztési törekvésekre irányul a nyomtatott felületek és az egyedi hangelnyelők vonatkozásában, mint „belógatott” rendszerek (lamellák, álmennyezeti sziget, fali hangelnyelő), a kazettás álmennyezeti rendszerektől az egyedi trendek megalkotásáig.

AMF álmennyezeti tartószerkezetek

A Knauf AMF saját gyártású tartószerkezeti rendszerei jeles bizonyítékai a technológiai innovációnak. A Knauf AMF sínrendszerei magas minőséget és rugalmasságot nyújtanak mind a gyártás, mind a logisztika, mind a szerelhetőség és a szerkezeti tulajdonságok terén. Ezáltal idő- és pénzmegtakarítást generálnak. A gondosan kiválasztott alapanyag – legmodernebb gyártósoron történő – precíz megmunkálása garantálja a profilok tartósan kiváló minőségét. AZ AMF álmennyezeti lapok és az AMF tartószerkezetei az egymáshoz műszakilag legjobban optimalizált rendszerek.

AMF HERADESIGN

Akusztikus fagyapot álmennyezetek és falburkolatok

Akusztika és esztétikus megjelenés környezettudatosan. A helyiség akusztikus atmoszférája az egyik legfontosabb elem, mely közérzetünket, hangulatunkat, kedélyállapotunkat befolyásolja, még ha ezt tudatosan nem is érezzük. A Knauf AMF HERADESIGN terméke magas színvonalú, fagyapot anyagú akusztikai rendszereket állít elő, forgalmaz és fejleszt mennyezetek és falak burkolására egyaránt, melyek egyedi, időtlen design kialakítását teszik lehetővé. Nemes, hangulatos karakterük – mely a fagyapot struktúrájukból adódik – teszik ezt a terméket összetéveszthetetlenné. A nagyfokú kompetencia, az évtizedes tapasztalat és a vállalat tradicionális eredete vezetett e kiváló akusztikai megoldáshoz, mely a kellemes közérzetet és a teljesítőképességet fokozza. A fagyapot-akusztikus lapok gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használnak, amelyek nem utolsósorban funkcionális és épületbiológiai tulajdonságuk mellett a helyiség hangulatát és klímáját is pozitívan befolyásolják.

Knauf Ceiling Solutions Healthcare

Lapcsalád egészségügyi intézményekbe

Átfogó megoldásokat tartalmazó álmennyezeti termékek, amelyek kifejezetten kórházak, tisztaterek, gondozóotthonok, bölcsődék és az élelmiszer-feldolgozó ipar számára lettek kifejlesztve. A speciális terekre szabott elvárások széles választékát kínálja, megfelel az egyedi igényeknek, valamint a biztonságos terekkel szemben támasztott magas követelményeknek is. A baktériumok és gombák szaporodását korlátozó antimikrobiális védelemmel, ezen felül sokféle tisztíthatósági jellemzővel ellátott megoldásokkal méginkább elkerülhetők a különböző alkalmazási területeken felmerülő higiéniai problémák.

AMF TOPIQ Softboard

Álmennyezetek

A Knauf AMF cég a Softboard termékcsalád bevezetésével újabb lépést tett az egységes rendszermegoldások kínálatában a kazettás álmennyezetek területén. Az AMF TOPIQ egy üvegfátyollal kasírozott kőzetgyapot alapú termék, minden oldalán felületkezelt, amely a legkülönbözőbb követelményekkel rendelkező helyiségekben alkalmazható. A felület alapvetően minden oldalról üvegkasírozású bevonatot kap, illetve a látszó és az élek oldalán magas minőségű festékkel látják el. A termék megnyerő tulajdonságai: könnyű súly, egyszerű kezelhetőség, kiváló hangelnyelés, kicsi lapvastagság és függesztési magasság.

AMF ECOMIN

Ásványi álmennyezetek

Költséghatékony ásványi álmennyezetek három különböző felülettel.

1. Az AMF ECOMIN Orbit egy finom textúrájú költséghatékony álmennyezeti megoldás.

  • jó fényvisszaverő képesség (85%)
  • ideális kiskereskedelmi környezetben

2. Az AMF ECOMIN Filigran egy költséghatékony, perforált felületű álmennyezet, amely jó hangelnyelést igénylő helyiségekbe ajánlott.

  • magas fényvisszaverő képesség (86%)
  • ideális kiskereskedelmi helyiségekhez

3. Az AMF ECOMIN Planet egy költséghatékony álmennyezeti megoldás, amely egységes textúrájú felülettel rendelkezik. Jó akusztikai hangelnyelést biztosít így ideális olyan helyekre, ahol magasabb akusztikai komfort szükséges.

Az AMF ECOMIN ásványi álmennyezetek egy olyan termékcsoportot képviselnek az álmennyezetek piacán, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek, és széles körben használhatók épületek belső terének kialakításában és funkcionális optimalizálásában. Az AMF ECOMIN az építészek, tervezők és építtetők körében egyaránt elismert márka, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek miatt népszerű választás az építőiparban.

Az AMF ECOMIN ásványi álmennyezetek tehát nemcsak az épületek esztétikáját javítják, hanem számos funkcionális előnnyel is járnak. Az egyszerű telepítés és karbantartás, a környezetbarát gyártási folyamatok és a tervezés sokoldalúsága miatt ezek a mennyezetek kiváló választások az építőipar szereplői számára.

Amiért érdemes Toscana Basic tetőcserepet  választani: 

  • A Toscana betoncserepekkel hagyományos hullámos profilú fedések készíthetők. Az új tetőkön kívül ideális megoldás régi tetőfedések cseréjéhez is, mivel harmonikus megjelenésükkel illeszkednek a meglévő épített környezet összképébe.

Műszaki adatok:

Szín: Avanti

Tetőhajlásszög22°-tól*
Tetőlécméretminimum 30×50 mm*
Méret330 x 420 mm
Tetőléctávolságmaximum 34 cm*
Tömeg4,5 kg/db
Átfedésminimum 8 cm, tetőhajlásszögtől függően*
Profilmagasság36 mm
Szükségletátlag 10 db/tető m2*
Névleges fedési szélesség304 +- 5 mm

Írja meg igényeit és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb tetőcserepet!

Knauf Ceiling Solutions

Fém és terpesztett lemez álmennyezetek

Amikor nagyobbat gondolunk, akkor általában merészebben is tervezünk. Az egyik legjobb módja annak, hogy korszerű belsőépítészeti tervezést valósítsunk meg, az egy modern fémmennyezet telepítése. Ez segít létrehozni egy modern, esztétikailag vonzó légkört, amelyet akusztikai teljesítmény is fokoz. A Knauf Ceiling Solutions Cradle to Cradle Certified® Silver fém terméksorozata széles színválasztékkal és perforációs mintákkal rendelkezik, így kiváló vizuális megjelenést és hatékony akusztikai élményt nyújt.

Miért éppen a Knauf Ceiling Solutions álmennyezetek a Zsiráftól?

  • Akár 40% kedvezménnyel
  • Minden megkeresésre egyedi ajánlatot készítünk
  • Projekt lapok – projekt mennyiségben is azonnal, raktárról!

Hogyan juthat hozzá a kiválasztott termékekhez akár 40% kedvezménnyel?

  • Töltse ki a lenti kapcsolati űrlapot és kollégáink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot
  • Ingyenes konzultáció igénye esetén keresse kollégáinkat telefonon: +36 30 357 4354
Zsiráf logo

Árajánlat kérés